شرایط و قوانین اقامت در ارمنستان

armenia-passport

کشور ارمنستان به دلیل نزدیک بودن و همسایگی با ایران برای افرادی که قصد اقامت در یک کشور خارجی را دارند می تواند یک گزینه مناسب باشد چرا که ارمنستان نسبت به کشور های اروپای غربی مهاجر پذیر تر بوده و شرایط را برای مهاجران و مسافران مهیا کرده است. قبل از سفر و مهاجرت به یک کشور ابتدا باید در مورد آن کشور مطالعه کنید و اطلاعات خود را در تمامی زمینه ها بالا ببرید از این رو اگر قصد مهاجرت به ارمنستان را دارید می توانید در سایت آرمنیک اطلاعات مفیدی کسب کنید و در صورت رضایت آن ها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

اگر بخواهیم کشور ارمنستان و ایران را از نظر وسعت و جمعیت مقایسه کنیم، ارمنستان کشور کوچک تر و کم جمعیت تری نسبت به ایران است به طوری که تنها 3 میلیون نفر در این کشور زندگی می کنند که این تعداد افراد می تواند یک شهر ایران را شامل شود از این رو افرادی که قصد دارند در یک محیط آرام همچنین نزدیک به وطن خود مهاجرت کنند کشور ارمنستان انتخاب عالی به نظر می رسد اما لازم به ذکر است که باید قبل از اینکار از شرایط مهاجرت به ارمنستان مطلع شوید و بهترین گزینه را انتخاب کنید چرا که اقامت در این کشور راه های متفاوتی دارد که هرکسی با توجه به شرایط خود می تواند از طریق یکی از آن ها اقدام به مهاجرت یا اقامت موقت نماید. در ادامه قصد داریم شرایط و راه های اقامت موقت و دائم در کشور ارمنستان را مورد بررسی قرار دهیم پس با آرمنیک همراه باشید و در انتهای مقاله ما را از نظرات خود مطلع کنید.

Armenian-Residence-Types

 بررسی انواع اقامت در کشور ارمنستان

اقامت کشور ارمنستان مانند بسیاری از کشور های دیگر به دو شکل امکان پذیر است: اقامت دائم و اقامت موقت. با توجه به شرایط و هدف از اقامت می توانید یکی از آن ها را انتخاب کنید و پس از کسب اطلاعات برای اخذ آن اقدام نمایید در ادامه قصد داریم هریک از شیوه های اقامت را جداگانه مورد بررسی قرار دهیم. اقامت موقت ارمنستان به صورت یکساله است و به افرادی داده می شود که دلایل مستدلی برای ماندن داشته باشند و اگر در این مدت قوانین و مقرات مربوطه را رعایت نمایند می توانند اقامت خود را یک سال دیگر تمدید کنند.

برای تمدید اقامت یک ساله ارمنستان باید حداقل 30 قبل از پایان اقامت اقدام به تمدید شود در غیر اینصورت شرایط کمی سخت می شود و احتمال دارد شامل جریمه نیز گردد. برای اقامت یک ساله کارت مخصوصی از طرف دولت ارائه می شود که به آن کارت اقامت گفته می شود که باید در حفظ و نگهداری آن کوشا بود چرا که اگر مفقود شود صدور مجدد آن کمی مشکل است و باید هزینه اضافی پرداخت گردد.


انواع اقامت موقت کشور ارمنستان

دریافت اقامت موقت کشور ارمنستان به شیوه های مختلفی امکان پذیر است که در ادامه هر یک از آن ها را به طور کامل بررسی خواهیم کرد.

  1. دریافت کارت اقامت یک ساله از طریق ثبت شرکت که به آن اقامت تجاری نیز گفته می شود.
  2. اقامت تحصیلی از طریق ثبت نام در یکی از دانشگاه های کشور ارمنستان.
  3. اقامت کاری به نحوی که در یک شرکت فعال مشغول به کار شوید و صاحب آن شرکت شما را به عنوان کارمند رسمی خود معرفی نماید.

Company-registration-armenia

شرایط اخذ اقامت تجاری کشور ارمنستان از طریق ثبت شرکت

برای اخذ اقامت تجاری ارمنستان در ابتدا باید یک شرکت در زمینه کاری خود به ثبت برسانید که در صورت ثبت شرکت علاوه بر دریافت کارت اقامت یکساله می توانید یک یا چند حساب شرکتی در بانک های ارمنستان افتتاح کنید و در مدتی که شرکت شما فعال است قادر هستید از آن استفاده نمایید. ثبت شرکت در ارمنستان به دو صورت امکان پذیر است، در روش اول باید تمامی اعضای شرکت و شخص مدیرعامل در خاک ارمنستان حضور داشته باشند و مدارک شناسایی خود را جهت اخذ پروانه ارائه نمایند اما در روش دوم که به آن ثبت شرکت غیر حضوری گفته می شود همانطور که از نام آن پیدا است نیازی نیست اعضای شرکت در ارمنستان باشند و تمامی مراحل با وکالتی که از طریق یک وکیل یا شرکت تنظیم می شود قابل انجام است و در این صورت باید شخص یا شرکت مورد نظر برای ثبت برند شما معتبر باشد و این کار نیازمند تحقیق و بررسی است، پیشنهاد می شود اگر از طریق یک شرکت ایرانی قصد انجام این کار را دارید حنما سابقه آن شرکت را مورد بررسی قرار داده و سنجیده عمل کنید.

ثبت شرکت غیر حضوری در ارمنستان از نظر مزایا هیچ تفاوتی با ثبت حضوری ندارد و تنها فرق آن مدت زمان دریافت کارت اقامت است که در ثبت شرکت غیر حضوری مدت بیشتری طول می کشد زیرا این کار از طریق وکالت انجام شده و نیازمند مراحل بیشتری می باشد.


Study-residency-armenia

چگونگی اخذ اقامت تحصیلی کشور ارمنستان

دانشجویان و دانش آموزان می توانند جهت ادامه تحصیل در یکی از دانشگاه های کشور ارمنستان مشغول تحصیل شوند و از مزایای آن استفاده نمایند. کشور ارمنستان دارای دانشگاه های دولتی معتبر و شناخته شده ایی است که می تواند برای افرادی که قصد دارند در یک کشور خارجی ادامه تحصیل دهند مناسب باشد. در دانشگاه های ارمنستان رشته های تحصیلی زیادی در زیر گروه های پزشکی، علوم انسانی، علوم پایه، هنر و غیره به زبان های انگلیسی، روسی و ارمنی تدریس می شود و از مهم ترین آن ها می توان به دانشگاه آمریکا، دانشگاه آکادمی اروپا، دانشگاه آکادمی علوم ارمنستان، دانشگاه فرانسه، دانشگاه روسیه و دانشگاه معتبر دولتی ایروان اشاره کرد.

هزینه های زندگی و رفاهی در کشور ارمنستان ارزان بوده و این شامل شهریه دانشگاه نیز می شود که می تواند یکی از دلایل مهم انتخاب این کشور برای ادامه تحصیل باشد همچنین به دلیل نزدیک بود به کشور ایران رفت و آمد نیز راحت و به صرفه است. یکی دیگر از نکاتی که باید به آن اشاره شود فرهنگ کشور ارمنستان که شباهت های بسیاری به فرهنگ ایران دارد که تحصیل در ارمنستان را آسان تر می سازد. امنیت بالای این کشور سبب می شود تا خانواده ها با خیال آسوده فرزندان خود را برای ادامه تحصیل به ارمنستان راهی کنند و چون ارمنستان برای ایران ویزا ندارد و خانواده ها می توانند در هر زمان که بخواهند نزد فرزندان خود بروند و از وضعیت آن ها مطلع شوند.

مدت زمان تحصیل برای دانشجویان کارشناسی (لیسانس) چهار است که این مدت تا شش سال نیز قابل تمدید و برای کارشناسی ارشد این مدت شش سال می باشد. برای تحصیل در دانشگاه های کشور ارمنستان باید آزمون ورودی را با موفقیت گذراند و پس از آن مدارک تحصیلی که از قبل به زبان انگلیسی ترجمه شده به دانشگاه مورد نظر ارائه شود، پس از انجام مراحل ثبت نام یک نامه از طرف دانشگاه صادر می شود که توسط آن می توان اقدام به اخذ اقامت تحصیلی کشور ارمنستان نمود.


residency-work-armenia

نحوه دریافت اقامت کاری کشور ارمنستان

کشور ارمنستان شرایط مناسبی را برای افراد خارجی فراهم کرده است که از طریق جذب شدن در بازار کار بتوانند اقامت موقت یک ساله دریافت کنند و از مزایا آن استفاده نمایند. مهاجرت و اقامت در ارمنستان همانطور که گفته شد به دلیل همسایگی با ایران هزینه های کمی دارد از این رو برای افرادی که می خواهند در این کشور به کار مشغول شوند بسیار مناسب است. دولت ارمنستان تاکنون قانون سختگیرانه ایی را برای افرادی که قصد دارند در این کشور مشغول کار شوند وضع نکرده از این رو سهولت در اخذ اقامت کاری یکی از مزایای مهم آن محسوب می شود همچنین هیچ محدودیت سنی برای آن وجود ندارد و تقریبا همه افراد می توانند از آن استفاده کنند و کارت اقامت یک ساله یا موقت دریافت نمایند.

نکته ایی که حائز اهمیت است اینکه کار فرمایان ارمنی افراد محلی را نسبت به خارجی ها در اولیت قرار می دهند اما این موضوع برای افرادی که در یک زمینه تخصص و مهارت های لازم را دارند کمی تفاوت دارد و راحت تر پذیرفته می شوند. اکثر مردم ارمنستان علاوه بر زبان ارمنی به زبان روسی نیز مسلط هستند و قبل از اینکه تصمیم بگیرید برای اخذ اقامت کاری به این کشور سفر کنید باید یکی از این دو زبان را یاد گرفته باشید، ناگفته نماند که زبان ارمنی نسبت به زبان روسی آسان تر و یادگیری آن برای افراد ایرانی راحت تر است. برای اخذ اقامت موقت کاری در ارمنستان باید از کارفرمای خود بخواهید شما را به عنوان کارمند رسمی خود به دولت ارمنستان معرفی کند و پس از از طریق آن شخص اقدام به اخذ کارت اقامت نمایید.


Permanent-resident-of-Armenia

روش های اخذ اقامت دائم کشور ارمنستان

کشور ارمنستان پلی است میان آسیا و اروپا از این رو افرادی که قصد دارند به اروپا مهاجرت کنند می توانند از طریق ارمنستان اقدام نمایند و ابتدا ویزای این کشور را دریافت کرده و به سادگی به کشور های اروپایی سفر یا مهاجرت نمایند. افراد ایرانی می توانند بدون ویزا به ارمنستان سفر کرده و تا مدت 90 روز در این کشور بمانند پس از این مدت باید از خاک ارمنستان خارج شوند و اگر مایل باشند دوباره از طریق مرز های زمینی و هوایی وارد شوند از این رو کشور ارمنستان برای سفر و اقامت مناسب می باشد اما اگر فردی بخواهد تابعیت این کشور را بدست آورد باید برای اخذ اقامت دائم ارمنستان اقدام کند و با توجه به شرایط خود یکی از روش هایی که در ادامه به آن ها می پردازیم را انتخاب نماید.

  1. خرید ملک و سرمایه گذاری
  2. ازدواج رسمی با یک فرد ارمنی یا شخصی که تابعیت کشور ارمنستان را دارد
  3. تولد فرزند در کشور ارمنستان

Buy-property-in-Armenia

شرایط و قوانین اخذ اقامت دائم ارمنستان از طریق خرید ملک

کشور ارمنستان مانند بسیاری از کشورهای اروپایی برای افرادی که قصد سرمایه گذاری و خرید ملک در این کشور را دارند بستری را فراهم کرده تا آن ها بتوانند برای خود و خانواده شان اقامت دائم دریافت کنند و از امکانات این کشور بهره مند شوند. شاید بتوان گفت بهترین و مطمئن ترین روش اخذ اقامت دائم ارمنستان خرید ملک و سرمایه گذاری است. قیمت هر متر مربع آپارتمان در کشور ارمنستان به طور میانگین 188.500 درام (400 دلار) که این قیمت در شهر ایروان بیشتر می باشد. قیمت خرید ملک در کشور ارمنستان نسبت به کشور های همسایه خود ارزان تر است همچنین قیمت مواد غذایی و هزینه های زندگی نیز از این قائده مستثنی نیست.

لازم به ذکر است برخلاف تصور برخی افرادی که قصد مهاجرت به ارمنستان را دارند، پس از خرید ملک اقامت دائم ارائه نمی شود بلکه در ابتدا برای آن فرد و خانواده اش اقامت یک ساله داده می شود و پس از مدت یک سال دولت ارمنستان در صورت عدم مشاهده سوء رفتار از جانب فرد متقاضی این اقامت را سال به سال تمدید می کند و پس از سه سال آن شخص می تواند درخواست اقامت دائم و پاسپورت نماید.


Armenian-residence-married

نحوه گرفتن اقامت دائم ارمنستان از طریق ازدواج

افرادی که قادر نیستند از طریق خرید ملک و سرمایه گذاری اقدام به اخذ اقامت دائم کشور ارمنستان کنند، می توانند از طریق ازدواج با شخص ارمنی یا فردی که تابعیت این کشور را دارد این کار را انجام دهند اما پیدا کردن شریک زندگی آن هم از یک کشور دیگر کار چندان آسانی به نظر نمی رسد اما جوینده یابنده است! اگر قصد دارید از طریق ازدواج اقامت ارمنستان را اتخاذ کنید باید ابتدا در مورد این کشور و فرهنگ مردم آن به خوبی مطالعه کنید تا بتوانید شخص مورد نظر خود را بیابید و رابطه شما منجر به ازدواج شود، پس از اینکه ازدواج رسمی صورت گرفت باید مدارک خود را به زبان انگلیسی ترجمه کرده و به سفارت ارمنستان ارائه کنید ودر صورت تایید مراحل بعدی به شما اطلاع داده می شود و معمولا مراتب بدین صورت است که باید به اداره احراز هویت وزارت امور خارجه رفته و استعلامات لازم را کسب کنید و آن ها را در مرکز ثبت نام اعمال مدنی در وزارت دادگستری به ثبت برسانید.


birth-of-a-baby-in-Armenian

شیوه اخذ اقامت دائم ارمنستان از طریق تولد نوزاد

تمامی کشور های جهان از دو سیستم متفاوت برای تولد نوزاد پیروی می کنند که عبارتند از: سیستم خاک و سیستم خون. کشور ارمنستان با پیروی از سیستم خاک برای تولد فرزندان این امکان را فراهم کرده تا اگر فرزند شما در خاک ارمنستان متولد شود شما با توجه به قوانین این کشور می توانید برای خود و فرزندتان اقامت دائم این کشور را اخذ کنید.

طبق قانون وضع شده توسط دولت ارمنستان، کودکی که هردو والدین اش تابعیت ارمنستان را داشته باشند او نیز تبعه این کشور خواهد شد و کودکی که تنها یکی از والدین اش تبعه ارمنستان باشد، در صورتی قادر خواهد بود تابعیت ارمنستان را داشته باشد که پس از رسیدن به سن قانونی، با رضایت کتبی والدین خود برای گرفتن تابعیت اقدام نماید و در آخر اگر طفلی در خارج از خاک کشور ارمنستان متولد شود و یکی از والدین اش تابعیت ارمنستان را داشته باشد او نیز می تواند تابعیت این کشور را دریافت کند.

 

 

شرایط و قوانین اقامت در ارمنستان
میانگین 4.7 - امتیاز ها 87

درباره نویسنده: Saeed

همیشه آرزو داشتم تا یک مرجع فارسی زبان جهت معرفی ابعاد مختلف کشور ارمنستان می بود تا هیچ گونه ابهامی برای گردشگران و افرادی که قصد اقامت در این کشور را دارند باقی نماند. این آرزو اکنون "آرمنیک" نام دارد. جهت ارائه بهتر خدمات می توانید نظرات خود را برای ما بفرستید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *